OSB’ler için lojman bölgelerine dikkat çekti OSB’ler için lojman bölgelerine dikkat çekti

 
İyi Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. 
“12 bin 500 lirayla kendisi geçinsin”
Geçtiğimiz günlerde açıklanan emekli maaş zammı ve sonrasında AKP Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun maaş zammını “çok güzel oldu” şeklinde paylaşmasına ilişkin konuşan Serdar Ulucan, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adını artık “Aldatma ve Kandırma Partisi” olarak gördüklerini açıkladı. Ulucan, “AKP’de siyaset yapan arkadaşların hiçbiri tabana, millete hizmet etmek yerine üst düzey bürokratlara yalakalık yapmak, yakınlık duymakla zaman geçiriyorlar. Çünkü onlar oradan besleniyorlar. Tabandaki halkı da farklı yönlere çekerek aldatıp kandırarak umut vererek o dünyada yaşatmaya çalışıyorlar. Nebi bey kendi vatandaşının içine girsin, halkla beraber olsun 12 bin 500 lirayla kendisi bir hafta geçinsin, millete iyi mi hizmet etmişler kendi cevabını kendisi versin.” dedi.  
“AKP yandaşlarını kurtarma derdinde”
Asgari ücreti değerlendiren Serdar Ulucan, “Mevcut hükümet asgari ücreti 17 bin lira olarak açıkladığı gün asgari ücret yüzde 10 erimişti. O zaman da demişti temmuzda asgari ücrete zam gelmeyecek diye. Vatandaşa ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. Sürekli olarak gündemi saptırarak ayakta durmaya çalışan bir yapı var. Adalet ve Kalkınma partisinin yapmış olduğu politikaların tamamı artık kendini kurtarma, yandaşlarını kurtarma üzerine olduğu için vatandaşı düşünerek yapmış oldukları bir hareket yok. Uzun zamandan beri vatandaştan, milletten kopuk kendi konfor alanlarında yaşayan bir yapı oldular. Türkiye Cumhuriyeti devletinin hükümetini idare eden bir yapı olarak gözükseler de siyaset yapan üst düzey yöneticilerinin, milletvekillerinin, bürokratların vatandaşla hiçbir bağlantısı kalmamıştır. Eğer böyle bir durum olmamış olsaydı açlık sınırı 19 bin sınırlarındayken emekliye 12 bin 500, asgari ücretliye 17 bin 2 lirayı makul görmezlerdi.” ifadelerini kullandı. 
“Önce sokaktaki sapıklara idamı getirsinler”
AKP’nin hayvanları koruma kanununa ilişkin meclis başkanlığına sunduğu kanun teklifine ilişkin de konuşan Ulucan, İyi Parti olarak yasaya şiddetle karşı çıktıklarını belirterek şu şekilde konuştu; “Hepimiz bir canlıyız. Onlar da canlı. Her canlı değerlidir. Biz vatandaşlar olarak da bazı noktalarda bilinçsiz beslemelerle onları farklı noktalara çektirebiliyoruz. Ama AKP’nin sunmuş olduğu uyutma, ötenazi diğer adıyla da öldürme durumuna kesinlikle karşıyız. Memlekette bu kadar sıkıntı varken ben bu hayvan hakları yasasının tamamen daha önce yaptıkları gibi gündemi farklı yere çekerek arkadan gelecek vergi yasası, yargı paketinin geçiş noktasında gündem değiştirme olarak yorumluyorum. Şahsen bir canlıya kıymak gerekiyorsa eğer sokakta o kadar çok pedofili, sapık, katil varken bunlara da idamı getirsinler.”