Cumamıza, cenazemize yevmiyeyle imam getiriyoruz Cumamıza, cenazemize yevmiyeyle imam getiriyoruz

FAYDA Projesi Eğiticinin Eğitimi” kapsamında gerçekleşen toplantıda, lösemi hastalığı hakkında toplum bilincine ve çocukların yaşadıkları sıkıntılara dikkat çeken LÖSEV Halkla İlişkiler Yönetmeni Yasemin Durukan, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Kozak’tan bundan böyle bir LÖSEV farkındalık elçisi olacaklarını duymaktan çok mutlu olduklarını söyledi.

Durukan, "Türkiye’de her yıl çok sayıda insan kansere yakalanıyor. Kanser sebebiyle hayatını kaybedyor. Kansersiz ve lösemisiz bir dünya için LÖSEV  25 yıldır var gücüyle çalışıyor. Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocuk ve aileler  tamamen ücretsiz tedavi, eğitim, konaklama hizmetlerii aralıksız sürdürülüyor. Lösev ayni ve nakdi yardımlar, psikolojik desteklerle onların hayata sımsıkı tutunmalarını sağlayan, kamu yararına çalışan bir sivil toplum kuruluşudur"dedi.

   Anadolu Üniversitesi Fayda Kulübü başkanı Merve KUMAŞ tarafından üniversite içinde yapılan etkinliklerin detaylarıyla tanıtıldığı toplantı, konuşmacılara dekanlıkça verilen teşekkür plaketi ile sonlandırıldı.