Modüler su depoları, parça parça olarak imal edilen ve uygulama alanında montajı gerçekleşen yeni nesil su depolarıdır. Hijyenik bir su kullanımının yanı sıra, su tasarrufunu, verimliliği artıran yönüne varana kadar, modüler su deposu birçok avantaja sahiptir.

İşletmeler için uzun ömürlü olması, kolay montaj ve nakliyesi modüler su depolarını öne çıkaran konulardandır. Peki modüler su deposu maliyetleri ne kadar?

Modüler Su Deposu Fiyatları Neye Göre Değişir?

Modüler su depoları, kaynaksız şekilde imal edilen modüllerin, cıvata ve conta kullanarak birleştirilmesiyle kullanılan depolardır. Modüler su tankı olarak da geçen bu depo çözümleri, daha sonra demonte edilerek yeniden kullanılabilmesi ile de önemli avantaj sağlar.

İşletmeler için verimli, hijyenik ve uzun seneler kullanıma müsade eden yapısıyla öne çıkan modüler su deposu fiyatları bakımından da merak ediliyor. Su deposu maliyetlerini etkileyen birçok kriter vardır. Bunların başında elbette ürün çeşitleri geliyor.

Modüler su deposu çeşitleri içinde galvaniz su deposu, GRP su deposu, özel kaplamalı su deposu ile silindirik kaynaklı su deposu yer alır. Bu ürünlerin imalat malzemeleri CPT, kompozit içerebilir, termoplast kaplama ile dış etkilere karşı çok daha korunaklı hale gelebilir. Su deposunun malzeme yapısı da maliyetleri etkileyen faktörlerdendir. Paslanma, korozyon gibi durumlara karşı sağlam yapıda olan depoları tercih etmek, her zaman avantajdır.

Modüler Su Deposu Çeşitleri ve Fiyatları

2024 itibariyle, modüler su deposu fiyatları, deponun büyüklüğüne, kapasitesine, ölçüsüne ve malzeme yapısına göre değişir. Özellikle kurulum, montaj gibi hizmetlerin dahil edilmesiyle nihai fiyat ortaya çıkar.

Bohem Tarz Ev Dekorasyonu İçin Fikirler Bohem Tarz Ev Dekorasyonu İçin Fikirler

Genel olarak en çok tercih edilen modüler su deposu ölçüleri, yarım panel olarak adlandırılan 540 x 1080 mm ile, 1080*1080mm olan modellerdir. Bununla birlikte, modüler su deposunda kapasiteye göre çeşitler, 3 tonla başlar. Modüler su deposu kapasiteleri 50 tona kadar çıkabilir. Ancak her işletmenin, sektörel veya spesifik ihtiyaçları doğrultusunda farklı projeler geliştirmek de mümkündür.

Modüler su deposu fiyatları almak adına öncelikle proje detayları hakkında bilgi vermek, ardından proje ihtiyacına göre kullanılacak modüler su deposu tipi, kapasitesi, ölçülerini netleştirmektir.

Türkiye’de en kaliteli ve uzun ömürlü su deposu çözümlerini modüler su deposu alanında öncü markalardan PH Mekanik gerçekleştiriyor. Ph Mekanik web sitesi üzerinden ürünlerle ilgili bilgi alabilir, modüler su deposu fiyat teklifi alabilirsiniz. Doğrudan üretici ile iletişime geçmek, maliyet dahil birçok anlamda işletmenize avantaj sağlayacaktır.