Süper Amatör Küme'nin iddialı takımlarından Seyitgazispor, Birinci Amatör Küme'de mücadele edecek Gökmeydanspor ile 2024-2025 futbol sezonunu, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da hazırlık maçı yaparak açtı. Seyitgazi Stadyumu'nda gerçekleşen sezon açılış maçına, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Necati Sarıca, mahalle muhtarları, Süper Amatör ve Birinci Amatör küme kulüp temsilcileri, Seyitgazispor ve Gökmeydanspor yöneticileri ile çok sayıda futbolsever katıldı.

Seyitgazispor adına açıklama yapan sportif direktör Mutlu Er, "Geçen yılki kadromuzu koruyarak ilçemiz gençlerinden kadroya takviyeler yaptık ve genç ağırlıklı bir kadro oluşturmaya çalıştık. Yeni sezonda Kağan Oğur hocamızla anlaşarak, seyir zevki yüksek bir oyunla ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ederiz. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun ve başarılar getirsin" dedi.

Cimnastiğin çocuklar üzerindeki etkisi Cimnastiğin çocuklar üzerindeki etkisi

Maç 4-4 Berabere Tamamlandı

Açılış maçında centilmenlik ve dostluk görüntüleri öne çıktı. Karşılaşma 4-4 berabere sona ererken, seyirciler oldukça keyifli ve heyecanlı bir maç izledi. Maçın başlama vuruşunu, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Necati Sarıca ve Çatören Mahalle Muhtarı Cengiz Gül birlikte yaptı.

Takımlara Yemek İkramı

Maçın ardından Eylül Otomotiv sahibi Ömer Kuş, her iki takım onuruna yemek verdi. Günün sonunda Gökmeydanspor Kulüp Başkanı Hilmi Yıldırım, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, yeni sezonun her iki takıma da başarılar getirmesini temenni etti.