• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.300 %-0.16
  • ETHERIUM 2.562 %0.4
18°
1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de kaçak kazı yaptığı belirlenen 3 şüpheli, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda suçüstü yakalandı.

1 ay önce Kültür sanat

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 26 Temmuz Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.

1 ay önce Gündem

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesi Lozan Barış Antlaşması’nın 101. Yıl dönümü dolayısıyla Vilayet Meydanı’nda tören düzenledi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik olarak zor günler geçiren çiftçilere destek için ektiği tarlalarında hasat çalışmalarına devam ediyor.

1 ay önce Kültür sanat

Eskişehir’in kültür ve sanat hayatını zenginleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, birbirinden güzel sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Nurten Balaban’ın seçkin eserlerinden oluşan “Seyri Alem” adlı resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

1 ay önce Sağlık Haberleri

Özel Ümit Batıkent Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Uluğ, yaz aylarında ishal olmamak için dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

1 ay önce Spor

DSİ Bentspor’un Yıldız Oyuncusu Zeynep Doğa Alpay, Beşiktaş Voleybol Takımına Transfer Oldu

1 ay önce Gündem

Geçtiğimiz günlerde göreve gelen AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, basın mensupları ile bir araya gelerek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

1 ay önce Gündem

Lozan Barış Antlaşması’nın 101. Yılı Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından Odunpazarı meydanında bulunan Atatürk ve İsmet İnönü’nün heykeli önünde kutlandı.

1 ay önce Alış-Veriş/İş dünyası