• DOLAR 34,03 %-0.10
  • EURO 38,04 %0.31
  • ALTIN 2.825,33 %0.80
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.952 %5.44
  • ETHERIUM 2.436 %5.82
21°
1 ay önce Alış-Veriş/İş dünyası
1 ay önce Gündem

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

1 ay önce Gündem

Yeni Sendika Genel Başkan Yardımcısı Abdulbaki Tekin, kamu çalışanlarının toplu sözleşme ikramiyesi konusunda yaşadığı adaletsizliklerin sona erdirilmesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de yüksek hava sıcaklığı nedeniyle bunalarak süs havuzunda serinlemeye çalışan çocukların tehlikeli serinleme yöntemi görenleri endişelendirirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de değiştirilen dolmuş güzergahlarıyla ilgili konuşan minibüs şoförleri, alınan kararın yerinde olduğunu belirterek müşteri potansiyellerinin artmasını beklediklerini söyledi.

1 ay önce Gündem

Odunpazarı Belediyesi'nin çocukların yaz aylarını daha verimli geçirmesi ve spor yapması için açtığı 8 farklı branşın bulunduğu Yaz Spor Okulları'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'in Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen buluşmada deneyimli yurttaşlar ve gençler bir araya geldi. Buluşmada şarkılar, dans gösterileri gibi etkinlikler ile keyifli anlar yaşandı.

1 ay önce Eğitim

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, geniş uygulama imkanları ile tüm öğrencilerine üst düzeyde beceri ve deneyim kazandırarak onları mesleğe hazırlıyor.

1 ay önce Gündem

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara sağlıklı, ekonomik ve güvenilir temel tüketim maddelerini ulaştıran Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek satış büfelerinde nakit ödemeye alternatif olarak kredi kartı ile satış dönemini de başlattı.

1 ay önce Gündem

Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir’de ilk kez düzenlenen Su Sporları Şenliği büyük heyecana sahne oldu. Şenlikte 8. Ulusal Masterlar Yüzme Yarışları ve Dragon Bot Yarışları nefesleri keserken, sporseverler eğlenceli su ve kara aktiviteleriyle spor ve eğlence dolu unutulmaz bir gün yaşadılar.