• DOLAR 34,11 %0.28
  • EURO 38,11 %0.12
  • ALTIN 2.856,65 %0.97
  • BİST100 9.961 %-0.15
  • BITCOIN 63.300 %1.39
  • ETHERIUM 2.540 %4.23
22°
1 ay önce Gündem
1 ay önce Gündem

Odunpazarı’nın kendine güvenen, güçlü kadınlarından Pınar Konca Becergen. Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nde eğitmen olarak çalışıyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik olarak zor günlerden geçen çiftçilere verdiği destekleri kesintisiz sürdürüyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Emirceoğlu, Alınca, Eğriöz ve Uludere Mahalle sakinleriyle bir araya gelen ve vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen Başkan Ünlüce, “Hemşehrilerimle her zaman, her yerde buluşmaya devam edeceğim.” dedi.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi’nde yer alan açık havuz, kent halkına hizmet vermeye devam ediyor.  Eskişehirliler, hijyenik ortamda ve uzman eğitmenler eşliğinde yüzmenin keyfini yaşıyor.

1 ay önce Gündem

ERBALDER Balkanika Halk Oyunları Topluluğu ve Rumeli Ezgileri Koro Topluluğu, 23-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında Prag, Çekya’da düzenlenen Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivali "Dancing in Prague"da ülkemizi, şehrimizi ve derneğimizi büyük bir onur ve gururla temsil etti.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), daha sürdürülebilir, yaşanılabilir Eskişehir hedefi doğrultusunda kente katkı sağlamak için Eskişehir İl Merkezinin EBRD Yeşil Şehir Programı Kriterlerine Göre Değerlendirilmesi Raporu kamuoyu ile paylaştı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gece mesaisi kapsamında Maide Bolel Huzurevi Caddesi’nde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları sabahın ilk saatlerine kadar devam ediyor.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

1 ay önce Ekonomi

“İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023” araştırmasında yer alan Eskişehir’de üretim yapan firmaları kutlayan Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, “Şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine yön veren, en büyük istihdam kaynaklarının başında gelen, pek çok soruna rağmen üretmeye, yatırımlar yapmaya ve ihracat yapmaya devam eden her firmamızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıllarda İSO 500 listelerindeki firma sayımızın daha da artacağına olan inancımız tamdır” dedi.