• DOLAR 34,00 %0.29
  • EURO 37,85 %0.63
  • ALTIN 2.821,90 %0.44
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.293 %-2.68
  • ETHERIUM 2.282 %-3.97
18°

Anadolu üniversitesi Haberleri

anadolu üniversitesi haberleri ve güncel anadolu üniversitesi gelişmeleri, anadolu üniversitesi ile ilgili tüm video, anadolu üniversitesi fotoğrafları ve anadolu üniversitesi haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Gündem

Anadolu Üniversitesi, Cumhuriyet'in 100’üncü yılı nedeniyle öğrencilerin en çok tercih ettiği menüyü ücretsiz bir şekilde sunarken, yemekhane önünde uzun kuyruklar...

Asayiş

Eskişehir Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri bugün Anadolu Üniversitesi önünde Eskişehir'de bir haftada yaşanan iki öğrenci intiharını protesto etti.

Kültür sanat

Eskişehir'i sokak sokak gezip, sevdiği yerlerin önüne şövalesini yerleştiren Cengiz Ferhat Alioğlu, farklı tekniklerle yaptığı çok sayıda resmini Suret-i Eskişehir...

Gündem

Zafer Partisi’nden üniversiteye tepki: Ailelerin size emanetine böyle mi sahip çıkıyorsunuz?

Gündem

Anadolu Üniversitesi'nin yaşamını yitiren R.A. için sosyal medya hesabından yaptığı taziye açıklamasına sınırlama getirmesi tepki çekti.

Asayiş

Anadolu Üniversitesi İlkokul Matematik Öğretmenliği  Bölümü 3. sınıf öğrencisi R. A.'nın önceki gün kendini yemekhanenin trabzanlarına asarak intihar etmesinin ardından,...

Eğitim

Anadolu Üniversitesi ile Ticaret Bakanlığı arasında Kooperatifçilik Eğitimi Yetkilendirme Protokolü imzalandı.

Asayiş

TFF 3. Lig’in 3. haftasında Amasyaspor FK ile mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, deplasmandan 1-0 mağlup ayrıldı.

Spor

Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Anadolu Üniversitesi’inin kendi evinde oynayacağı ilk maç için taraftarı desteğe çağırdı.

Spor

Bu sezon ilk defa 3. ligde mücadele edecek olan Anadolu Üniversitesi Futbol takımı ilk maçından 3 puan çıkardı

Eğitim

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü için düzenlenen yetenek mülakatlarına katılan görme engelli 2 genç kadın, dikkatleri üzerlerine topladı.

Eğitim

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde geleneksel akıl oyunlarını öğrenen ve küçük yaştaki çocuklara öğreten gençler, Romanya’da düzenlenecek olan uluslararası turnuvaya hazırlanıyor.